Cuadernos de Jazz és la pàgina especialitzada en jazz de l’Institut Valencià de Cultura. Pren el seu nom de la revista que es va publicar en format imprès entre 1990 i 2010, els números de la qual poden trobar-se ací gràcies a un acord amb els seus propietaris, la Fundació Ebbe Traberg. La nostra pàgina web presenta a més diferents col·leccions de jazz que es van integrar en aquesta Fundació o que formen part dels fons propis de l’Institut Valencià de Cultura. La progressiva descripció d’aquests fons anirà enriquint els continguts de la pàgina.

La nostra intenció és créixer i incorporar noves col·leccions per documentar la història del jazz a la Comunitat Valenciana i a Espanya.

Nostres notícies

Revistes 31 a 40

En la secció Revistes de la nostra web poden trobar ja els números 31 a 40 de Cuadernos de Jazz

Llistes de reproducció: núms. 17 a 20

Ja poden trobar-se en Spotify les llistes de reproducció corresponents als números 17 a 20 de la revista. Estos són els enllaços: nº 17 nº 18 nº 19 nº 20 Esperem que gaudeixen d’elles. D’ara endavant publicarem únicament les llistes dels millors discos, seleccionades pels crítics de la revista cada mes de desembre.

Publiquem les revistes 21 a 30

Acabem de publicar, en el apartat de Cuadernos de Jazz, els números 21 a 30 de la revista. Quan va aparèixer aquest últim era l’any 1995. Lectura per al mes de juliol…

Javier de Cambra en El Urogallo

Javier de Cambra va ser un dels crítics de jazz més reconeguts a Espanya des dels anys vuitanta fins a la seua mort. Els seus articles a la revista cultural El Urogallo, generalment retrats de músics, van ser especialment celebrats per la seua qualitat. En l’apartat que li dediquem al nostre menú Fons musicals poden [...]