Cuadernos de Jazz és la pàgina especialitzada en jazz de l’Institut Valencià de Cultura. Pren el seu nom de la revista que es va publicar en format imprès entre 1990 i 2010, els números de la qual poden trobar-se ací gràcies a un acord amb els seus propietaris, la Fundació Ebbe Traberg. La nostra pàgina web presenta a més diferents col·leccions de jazz que es van integrar en aquesta Fundació o que formen part dels fons propis de l’Institut Valencià de Cultura. La progressiva descripció d’aquests fons anirà enriquint els continguts de la pàgina.

La nostra intenció és créixer i incorporar noves col·leccions per documentar la història del jazz a la Comunitat Valenciana i a Espanya.

Les nostres notícies

Un poco loco

Bon dia, acabem de pujar a la web els números 1 al 7 de la revista “Un poco loco” que va publicar el col·lectiu Promúsics entre 1996 i 1999 i va dirigir Eva Dénia. La revista, que inclou articles, entrevistes, partitures i fins i tot còmic, reflecteix un moment important del moviment associatiu del jazz [...]

La revista “Cuadernos de Jazz”, íntegrament disponible a la nostra web

Hui, 30 d’abril, declarat dia internacional del jazz per la Unesco, l’Institut Valencià de Cultura (IVC) culmina la publicació en la seua web de la revista Cuadernos de Jazz, que va aparéixer en paper entre 1990 i 2010 i es considera la més important dedicada al gènere al nostre país. Els músics, aficionats i investigadors [...]

Estem en Instagram i Twitter

Per donar més difusió als nostres fons, i igual que fan altres centres similars al nostre, hem obert un compte d’Instagram. Som @quaderns_de_jazz. Visiteu-nos i podreu accedir a les nostres publicacions setmanals.

Llistes de reproducció: núms. 17 a 20

Ja poden trobar-se en Spotify les llistes de reproducció corresponents als números 17 a 20 de la revista. Estos són els enllaços: nº 17 nº 18 nº 19 nº 20 Esperem que gaudeixen d’elles. D’ara endavant publicarem únicament les llistes dels millors discos, seleccionades pels crítics de la revista cada mes de desembre.