Cuadernos de Jazz és la pàgina especialitzada en jazz de l’Institut Valencià de Cultura. Pren el seu nom de la revista que es va publicar en format imprès entre 1990 i 2010, els números de la qual poden trobar-se ací gràcies a un acord amb els seus propietaris, la Fundació Ebbe Traberg. La nostra pàgina web presenta a més diferents col·leccions de jazz que es van integrar en aquesta Fundació o que formen part dels fons propis de l’Institut Valencià de Cultura. La progressiva descripció d’aquests fons anirà enriquint els continguts de la pàgina.

La nostra intenció és créixer i incorporar noves col·leccions per documentar la història del jazz a la Comunitat Valenciana i a Espanya.

Nostres notícies

Estem en Instagram i Twitter

Per donar més difusió als nostres fons, i igual que fan altres centres similars al nostre, hem obert un compte d’Instagram. Som @quaderns_de_jazz. Visiteu-nos i podreu accedir a les nostres publicacions setmanals.

Arribem a l’equador

Amb la digitalització i posada a disposició del públic del número 60 de Cuadernos de Jazz arribem a la meitat de la col·lecció. La revista va aconseguir 121 números en la seua edició impresa. Cada mes pujarem deu números nous a la nostra pàgina.

Revistes 31 a 40

En la secció Revistes de la nostra web poden trobar ja els números 31 a 40 de Cuadernos de Jazz

Llistes de reproducció: núms. 17 a 20

Ja poden trobar-se en Spotify les llistes de reproducció corresponents als números 17 a 20 de la revista. Estos són els enllaços: nº 17 nº 18 nº 19 nº 20 Esperem que gaudeixen d’elles. D’ara endavant publicarem únicament les llistes dels millors discos, seleccionades pels crítics de la revista cada mes de desembre.