CUADERNOS DE JAZZ

Cuadernos de Jazz és la pàgina especialitzada en jazz de l’Institut Valencià de Cultura. Pren el seu nom de la revista que es va publicar en format imprès entre 1990 i 2010, els números de la qual poden trobar-se ací gràcies a un acord amb els seus propietaris, la Fundació Ebbe Traberg. La nostra pàgina web presenta a més diferents col·leccions de jazz que es van integrar en aquesta Fundació o que formen part dels fons propis de l’Institut Valencià de Cultura. La progressiva descripció d’aquests fons anirà enriquint els continguts de la pàgina.

La nostra intenció és créixer i incorporar noves col·leccions per documentar la història del jazz a la Comunitat Valenciana i a Espanya.

Les nostres notícies

Llistes de reproducció: núms. 17 a 20

Ja poden trobar-se en Spotify les llistes de reproducció corresponents als números 17 a 20 de la revista. Estos són els enllaços: nº 17 nº 18 nº 19 nº 20 Esperem que gaudeixen d’elles. D’ara endavant publicarem únicament les llistes dels millors discos, seleccionades pels crítics de la revista cada mes de desembre.

Javier de Cambra en El Urogallo

Javier de Cambra va ser un dels crítics de jazz més reconeguts a Espanya des dels anys vuitanta fins a la seua mort. Els seus articles a la revista cultural El Urogallo, generalment retrats de músics, van ser especialment celebrats per la seua qualitat. En l’apartat que li dediquem al nostre menú Fons musicals poden […]

Llistes de reproducció: les 13 primeres

Arrepleguem ací els enllaços a les 13 primeres llistes de reproducció Spotify que hem preparat a partir de les crítiques aparegudes a Cuadernos de Jazz. Corresponen al número 0 de la revista i als 10 següents, així com a les seleccions de millors discos de l’any per a 1990 i 1991.   Cuadernos de Jazz […]